LA FONTANA DE SHAKIRA

Ningú que hagi visitat  Roma ha pogut oblidar la seva cita amb la Fontana de Trevi aquella font que va immortalitzar Anita Ekberg a la llegendària pel-lícula la Dolce Vita.

Avui a Barcelona una altra fontana, “La font del geni català” ha sortit de l’ostracisme en què es trobava immersa, gràcies a l’espontaneïtat de Shakira que emulant aquella altra deessa de la bellesa va saltar dins de les seves minses aigües per donar-se un bany, provocant l’enveja de totes les altres fonts de la nostra ciutat; perque aquesta deessa a més de competir amb l’Anita en bellesa, sap moure els malucs.  L’Ajuntament de Barcelona estudia emprendre accions sancionadores contra Shakira; desitjo de tot cor que només sigui una broma del consistori, perquè si no és així podem arribar a ser “campions del mon” del ridícul.

Jo m’estimo mes pensar que l’ajuntament ha patrocinat aquest video-clip de Shakira, com ja va fer abans amb la desafortunada pel-lícula de Woody Allen, en un desesperat pero llogic afany de projectar la nostra ciutat arreu del mon.

Si és així chapeau, en cas contrari ens mereixem aquesta fama de ciutat provinciana que molts ens atribueixen.

Caldrá esperar que surti el video-clip per comprovar si la font en qüestió es convertirà en lloc de pelegrinatge per als milers de seguidors que vindràn a Barna solsament amb l’intenció de mullar-se les mans a les mateixes aigues que la deessa es va banyar.

Gràcies Shakira, has fet més per la meva ciutat, tu en quatre dies, que “altres” en cuatre anys.

Anuncios

~ por vforner en agosto 21, 2010.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: