A la puta calle

Pere Traveria és vell, viu sol, i sobreviu –com la majoria de vells d’aquest barri– amb una pensió de misèria, és per tant una presa fàcil per als especuladors, –aquestes bèsties de nova generació– que patrullen els carrers a la caça de víctimes que ja sigui per edat o condició social es troben debilitades per oferir resistència davant la voracitat d’aquests nous depredadors que controlen, –avalats per unes lleis injustes que els protegeixen–, no només el nostre barri, sinó tots els barris germans de la nostra ciutat. Som conscients que per desgracia el turisme és l’única Font d’ingressos d’aquest país, però primar al turista per sobre del ciutadà és una equivocació molt greu que l’únic que aconseguirà és crear una situació de animadverssió cap a un sector -el turisme- molt necessari per a la nostra economia i que molt lluny de ser responsable, és també la víctima. Els drets adquirits pels veïns de la Barceloneta que han viscut al barri tota la vida no es poden trapitjar.

Els habitants de la Barceloneta ja sigui a través de les diversses Associacións que tenim al barri, o a nivell personal no podem consentir de cap manera que  situacions, com son els desnonaments (deshaucios) fraudulents, amb intenció de convertir els pisos dels residents en pisos turistics puguin arribar a acceptar-se com una cosa natural, i molt menys legal.  Avui els veïns hem pogut evitar que es cometi una injusticia, amb el Pere Traveria pero cal estar alerta per que  molta gent gran d’aquest  barri que es trova amb la seva mateixa situació no tingui que viure amb la por constant d’acabar: “A la puta calle”

~ por vforner en mayo 5, 2011.

Una respuesta to “A la puta calle”

  1. Enhorabona a tots els que heu fet possible que aquest pobre home no es quedi al carrer. Llastimosament, si no ens mimen entre nosaltres, no ens mimarà ningú!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: