Mariscada a dojo

Compartir taula amb els amics trobats pel camí, i assaborir els productes de la mar –que a Palamós abunden–, es un dels plaers del viatger aventurer que ens anima a seguir

Abduit per la personalitat aventurera del meu amic i mestre Gostí (Carbonell), –viatjer incansable i descubridor de llocs que no surten ni al gps–. m’he llançat pels camins del mon amb les meves dues montures,–la Harley i la Mercè– . Com unic equipatge la Fuji x100, que em dona tantes satisfaccións com les dues anteriors. Axi pues conscient que no cal anar a l’altra punta del mon per trovar imatjes que ens sorprenguin he fet cap a Palamós. Es curiós que en aquest poblet de la costa brava em trobo persones que com a tota reu han decidit viure d’esquena a la humanitat i s’estimen mes mirar cap-a llocs on no els pugui pasar ningú pel davant. b

~ por vforner en agosto 23, 2011.

2 comentarios to “Mariscada a dojo”

  1. En 1694 la tomaron por asalto los franceses y pasaron a cuchillo a sus defensores, la guarnición se replegó en el fuerte. Al abandonarla, los invasores desmantelaron sus fortificaciones, y en 1809 otra vez los franceses tuvieron que tomarla por la fuerza. Paleópolis, con el que lo bautizaron los griegos. Vigila las espaldas , los gabachos todavía están en Palamos.

  2. Yo desayuno un gabacho con mantequilla cada mañana, va bien
    para el restreñimiento.

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